Juuri nyt!

21.10.2010 13.00

Ennakkokutsu TransEco-tutkijaseminaariin

TransEco järjestää tutkijoille, rahoittajille ja johtoryhmäläisille tarkoitetun tutkijaseminaarin 18.11.2010. Tarkoituksena on esitellä kaikki TransEco-tutkijaosapuolet ja käynnissä olevat osahankkeet, ja näin edistää tiedonvaihtoa ja yhteistoimintaa. Samalla saadaan käsitys siitä, mitä ensimmäisen toimintavuoden aikana on saatu aikaiseksi.

Aika: 18.11.2010, koko päivä
 
Paikka: Innopoli 1, Otaniemi, Espoo
 
TransEcon käynnistysseminaari 4.11.2009 sai laajaa mediahuomiota, tällä kertaa seminaari on suunnattu enemmänkin ”sisäpiiriläisille”. Seminaaripaikkana on uudemman kerran Innopoli 1:n Leonardo-auditorio, johon mahtuu yli 100 henkeä. Tutkijaseminaarin kutsua saa vapaasti lähettää eteenpäin kiinnostuneille niin tutkija-, rahoittaja- kuin johtoryhmätahojen sisällä. Myös ”opiskelijapaikkoja” olisi tarjolla.

Suomi on mukana useammassa liikenteeseen liittyvässä IEA-tutkimussopimuksessa. Seminaari toimii samalla IEA-toiminnan viestitystilaisuutena.

Tarkennettu kutsu ja ohjelma lähetetään myöhemmin. Seminaarin alkuun on tarkoitus pyytää lyhyitä esityksiä päärahoittajien suunnalta siitä mitä toiveita heillä on TransEcon osalta ja mitä Oy Suomi Ab tarvitsee siirryttäessä kohti vähäpäästöisempää liikennettä.

Käytännön junailuja tulevat hoitamaan Jukka Nuottimäki, jukka.nuottimaki@vtt.fi ja Riitta Nyholm, ríitta.nyholm@vtt.fi.
 
Palaamme asiaan!
 
Olle Nylund

Palaa otsikoihin